Speja

    psykologi

 

SARA RENKLINT  Ι  JOHANNA ELIASSON

Boka tid / Mer om oss psykologer

Samtal digitalt eller på plats i Umeå – som du önskar.

Om mig - Sara

Ibland fastnar vi människor i invanda mönster, i beteenden eller tankebanor som inte är funktionella för oss – då kan vi behöva hjälp för att komma vidare. Min uppgift som psykolog är att bidra med nya perspektiv som leder till utveckling för dig. 

Jag har arbetat med psykologisk behandling i olika former i mer än tio år. Mina erfarenheter är breda, då jag tidigare har arbetat inom primärvård, barn- och ungdomspsykiatri och inom psykosocialt arbete med unga vuxna med missbruk, NPF och psykisk ohälsa.

Under ett antal år arbetade jag specialiserat med behandling av ätstörning. Det har lett till ett intresse och kunskap som även innefattar problem gällande mat och kropp relaterat till stress, ångest, nedstämdhet och svårigheter med känslohantering – ett område jag gärna arbetar med idag.  

En viktig erfarenhet som jag har med mig är att samtal inte alltid behöver ske på traditionellt vis i fåtöljer i ett rum – ibland gör samtalet sig bättre på promenad eller i ett annat sammanhang. Det viktiga är att vi hittar en lösning som passar dig – både gällande metod och format för samtalen

Saras kalender – boka din tid

Bokning - så går det till

  • Börja med att välja en tid i kalendern.
  • Du behöver därefter fylla i dina personuppgifter för att boka. Eftersom jag arbetar under hälso- och sjukvårdslagen behöver jag veta att du är du. Jag använder därför Kaddios tjänst för säkra videobesök och inloggning med bank id. 
  • När du har bokat en tid får du en bokningsbekräftelse till din mail med en länk till inloggningen till kaddio. Prova gärna att logga in för att se att det fungerar. Strax innan besöket loggar du in och kopplas sedan automatiskt upp på den bokade tiden.

Du kan avboka besöket upp till 24 timmar innan utan avgift, efter det utgår full betalning. 

Om du inte har bank-id eller personnummer eller råkar på problem med bokningen, vänligen kontakta mig så hittar vi en lösning.

Om mig - Johanna

För mig är hälsa som helhet utifrån individens unika förutsättningar och livsomständigheter viktigt. Jag arbetar gärna med långsiktigt gott mående som mål, utifrån ett helhetsperspektiv på livet.

Min erfarenhet är bred utifrån att jag har arbetat som psykolog både inom region och privat,  med såväl ungdomar som familjer och vuxna.

Jag har arbetat mycket med olika ångesttillstånd, och vet hur stor inverkan ångest och oro kan ha på fungerande, livskvalitet och möjligheten att få livet att fungera tillfredställande. Jag arbetar gärna med både generell oro och mer specifika ångesttillstånd.

Ett annat område som jag har specialiserat mig inom är ätstörningsbehandling och svårigheter som har med ätande och kropp att göra.

Många klienter beskriver mig som rak och ärlig i kommunikationen och engagerad i det vi gemensamt arbetar med. Jag är driven och nyfiken, och hjälper dig gärna att hitta nya perspektiv eller att förstå mer om det du önskar hjälp med.

Johannas kalender – boka din tid

Bokning - så går det till

  • Välj en tid i kalendern.
  • Eftersom jag arbetar under hälso- och sjukvårdslagen behöver jag veta att du är du. Jag använder därför Kaddios tjänst för säkra videobesök och inloggning med bank id. Du behöver därför fylla i personuppgifter för att boka.
  • När du bokat en tid får du en bokningsbekräftelse till din mail med en länk till inloggningen till kaddio. Prova gärna att logga in för att se att det fungerar. Strax innan besöket loggar du in och kopplas sedan automatiskt upp på den bokade tiden.

Du kan avboka besöket upp till 24 timmar innan och kommer då att återbetalas inom 14 dagar. Om du inte har bank-id eller personnummer eller råkar på problem med bokningen, vänligen kontakta mig så hittar vi en lösning.

Vill du boka tid för parsamtal eller familjesamtal? Har du andra frågor som du vill ta upp gällande behandling? Skriv då till oss här nedan i kontakformuläret så återkommer vi till dig!